Spago på Forum Butiker på Caesars Palace Las Vegas

Spago på Forum Butiker på Caesars Palace Las Vegas / Nevada

STORA NYHETER: Spago flytta till Bellagio Las Vegas. Denna ikon för Las Vegas kulinariska scen kommer att fira det 25-årsjubileum genom att öppna sina dörrar under våren 2018 i det utrymme som för närvarande är oliver på Bellagio. Tänk dig att fontänerna dansar som du gillar Kock Wolfgang Pucks legendariska meny. Den nya restaurangmenyn kommer att innehålla massor av Pucks klassiker och marknadsdrivna menyer samt en multi-course California Tasting Menu. Utrymmet ligger i ett exceptionellt läge för visning av de berömda Bellagio fontänerna och en uteplats blir snart den hetaste biljetten i stan.

Todd Englands oliver på Bellagio stänger vintern 2017.

 

Det finns ingen restaurang i Las Vegas som jag har ätit på mer än Spago. Ärligt talat, innan jag skrev om Las Vegas skulle jag stanna i Spago i Forumbutikerna minst en gång i månaden och ofta mer än så. Lunch på kaféet var alltid en 2 timmars affär och jag hade alltid köttfärsflödet. Jag går fortfarande tillbaka men inte så ofta och jag har fortfarande långa måltider med för mycket vin och konversationer som ligger runt roligt och folk tittar på.

Mitt förslag är enkelt. Börja med ett glas vin med en skarp salat. Ha lite bröd och beställ sedan ett annat glas vin och betrakta sedan en entree med ett glas vin. koppla av. Ta din tid och låt din Las Vegas semester förordna ditt humör. Jag garanterar att om du tillåter den avslappnade atmosfären att infektera din själ kommer du att fortsätta komma tillbaka för god mat och atmosfären.

UPPDATERING: Jag har skrivit om Spago meatloaf otaliga gånger på dessa sidor, så jag känner mig tvungen att berätta att det inte längre är en vanlig på menyn. Jag har fått höra att du kan ringa i förväg för att antingen se om det kommer att visas eller att begära det. Till denna punkt har jag inte försökt en särskild förfrågan.

Plats: Caesars Palace

3570 S. Las Vegas Blvd.

Mat på Spago Las Vegas: Kalifornisk, Eklektisk, Italiensk, Amerikansk

reservationer: Valfritt, (702) 369-6300

Prisklass: $ 15 eller mer

timmar: Café öppet söndag - torsdag 11.00 - 11.00 Fredag ​​- lördag 11.00 - midnatt Matsal öppet dagligen, klockan 6 - 10 pm

Klädsel: Tillfällig

Hur är det på Spago Las Vegas?

Om du måste vänta på ett bord i Cafe-området, gör det, slappna av och titta på folket. En del av attraktionen på Spago Las Vegas är folket att titta på. Varför inte titta på dem när du äter på Spago? Ha en flaska vin och njut av dig själv. Om du inte beställer köttfärsen ska du alltid önska att du gjorde det. Min fru har haft allt på menyn så som standard har jag också haft allt på menyn som jag städer upp sina oanvända delar. Jag är säker på att det inte finns något dåligt på Spago-menyn.

I slutändan måste du välja en restaurang i Las Vegas, Spago är platsen att gå om du vill garantera dig att ha en god måltid till rätt pris.

 

En del av var man ska äta i Las Vegas 100 restauranger du ska försöka i Las Vegas.

Hur är maten på Spago Las Vegas?

Otroligt köttfärs, sallader, pasta, pizza och folk som tittar på. Jag kan lätt säga att jag har ätit på Spago minst femtio gånger. Jag har haft meatloaf 47 av dessa tider. Jag hade en gång en rib eye och en annan gång en sallad. En gång var jag för sjuk för att ha något annat än min oförlåtne fru gjorde mig fortfarande sitta över henne när hon fyllde hennes ansikte. Det är så bra. Spago Las Vegas kommer aldrig att göra dig besviken.

Om du beställer Meatloaf frågar efter portvinssås, serveras dessa dagar med en svampsås som är bra men håller inte ett ljus till det gamla portvinet.

Om köttfärgen inte är tillgänglig kom ihåg att Wolfgang Puck gör en massa saker bra. Om du är ute på uteplatsen, gå till en sallad och en pizza med ett fruktigt rött vin. Om du är i matsalen klassa det lite och prova anka eller hummer risotto. Du kommer att behöva Valrhona Chocolate Souffle och du kommer att bli kär. Det är härligt, dekadent och vana inducerande.

 

Gå tillbaka till restaurang hem