Yoga med delfiner på Mirage Hotel Las Vegas

Yoga med delfiner på Mirage Hotel Las Vegas / Nevada

Att ta ett djupt andetag och hitta lite balans Det enda jag kan se är en delfin i ett fönster. Delfinen ger mig en lång djup stirra. Jag ser tillbaka som jag känner att musklerna på benen försöker skrika. Det är som om delfinen vill säga något till mig. Jag väntar på ett svar och en andra delfin visas. Jag undrar själv om de faktiskt kommunicerar med varandra om mig.

"Det ser smärtsamt ut"

"Ja, vad försöker han göra?"

"Simmar människor?"

Delfinerna är fascinerade med mitt försök på en nedåtgående hund. Jag känner mig extremt lycklig att vara så nära dessa otroliga varelser. En del av mig vill stoppa mitt försök till en meningsfull yoga-övning och stå bara vid fönstret för hela sessionen. Jag driver igenom de 60 minuterna och jag känner mig föryngrad. Jag sitter på golvet i yogastudio och de jätte windows tillåter mig praktiskt att krama nästa delfin som kommer till fönstret. Om jag kunde träna så här varje dag skulle jag.

En del av de 100 dagarna av kul i sommar i Las Vegas

Yoga med delfinerna i Mirage Las Vegas
Spaet vid Mirage
Fredag ​​- söndag
60 minuter för $ 50

Se några bilder av Secret Garden och Dolphin Habitat

Behöver du fler alternativ för en bra träning i Las Vegas?

Var ska du gå i Las Vegas?
De bästa Las Vegas restaurangerna
De bästa Las Vegas visar
De bästa sakerna att göra i Las Vegas?
De bästa nattklubbarna i Las Vegas?